Mikor kapom meg a megrendelt könyveket?

 

Személyes átvétel esetén, a megrendelést követő naptól nyitva tartási időben tudja átvenni a könyvet/könyveket a Mediaworks Hungary Zrt. mintaboltjában (1097 Budapest Gubacsi út 30. Telefon: +36 1 4602-729).

Utánvétes vagy bankkártyás vásárlás esetén a megrendelt könyvet/könyveket a SPRINTER csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába vagy akár munkahelyére illetve a megadott PP pontra.
A megrendelt könyvek szállítási határideje 1–5 munkanap. (Postafiókcímre nem áll módunkban kézbesíteni.)

Mi van akkor, ha már megrendeltem a könyveket, de mégis változtatnék a rendelésemen?

Ebben az esetben értesítse kereskedelmi egységünket (a kereskedelem@mezogazdakiado.hu e-mail címen vagy a +36 1 4602-729-es telefonszámon) és vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.

Mit tegyek, ha elállok a vásárlási szándékomtól?

Ebben az esetben értesítse kereskedelmi egységünket (a kereskedelem@mezogazdakiado.hu e-mail címen vagy a +36 1 4602-729-es telefonszámon) és vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.

Milyen kedvezményeket kaphatok?

Folyamatosan kínálunk akciós áron könyveket. Kérjük, figyelje rendszeresen akcióinkat.

Kinél reklamálhatok, ha öt napon túl nem érkezik meg a küldeményem?

Amennyiben a megrendelt könyv/könyvek nem érkeznek meg öt napon belül, abban az esetben ezt jelezze írásban vagy telefonon kereskedelmi egységünknek (kereskedelem@mezogazdakiado.hu e-mail címen, +36 1 4602-729-es telefonszámon).

Kapok-e nagyobb kedvezményt, ha nagykereskedő vagyok?

Igen, a nagykereskedők nagyobb kedvezményt kapnak, mint az egyéni vásárlók. A nagykereskedők szerződésben meghatározott kedvezménnyel vásárolhatnak a kiadótól. Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetében is tudunk nagyobb kedvezményt adni, amely mindig eseti megállapodástól függ.
Ha ön még nem partnerünk, akkor jelentkezzen kereskedelmi egységünknél a +36 1 4602-729-es telefonszámon vagy a kereskedelem@mezogazdakiado.hu e-mail címen.

Mi van akkor, ha a kapott könyv sérült?

A megrendelt könyvekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Ha a kapott könyv sérült, akkor a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa kereskedelmi egységünket a kereskedelem@mezogazdakiado.hu e-mail címen. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Mediaworks Hungary Zrt-t terhelik.