bor, borászat, borkészítés, borpince, borkóstolás
Az ínyencek világa is díjazza az Isten a párducon című művet

A Best in the World Gourmand World Cookbook kitüntetések adományozásáról minden évben a Gourmand International nevű szervezet dönt, élén Edouard Cointreau-val. A szervezet célja, hogy a nagyközönség figyelmét felhívja a szakács és borász szakirodalom gyöngyszemeire, segítse az értékes művek és az olvasók egymásra találását, illetve segítse a szerzők, gasztronómiai szakemberek, kiadók, látványtervezők munkáját.
Az oklevéllel nagy nemzetközi elismerésben részesült ifj. Zilai János könyve, az Isten a párducon (A bor élménye és a mámor). A Best in the World Gourmand World Cookbook Awards 17 éves történetében először kapott magyar könyv díjat. Még sokatmondóbb a hír, ha tudjuk, hogy 2011-ben 162 ország vett részt a versenyben, amelynek döntőjébe végül 63 ország jutott. Könyvünk a Health and Drinks kategóriában 63 induló közül huszonhatod magával lett döntős. E kategórián belül három témakörben adtak díjat: 1. A borok világa, 2. Italok, 3. Életmód.
Az Isten a párducon (A bor élménye és a mámor) a Best Drinks Health Book mezőnyben az előkelő negyedik helyen végzett. Mi lehetne szerző és kiadó számára ennél mámorítóbb élmény?