Menu

Keresés

A keresés eredménye: 70 blogbejegyzés és 82 könyv

6500 Ft
A méhcsalád
A mézelő méh jól szervezett családjai évmilliókkal ezelőtt jelentek meg Földünkön. E hosszú idő alatt nem csak nehézségekkel, betegségekkel, és az ember méheket szinte kiirtó, rabló fellépésével kellett megküzdeniük, hanem a természetben kijelölt feladatukat is be kellett tölteniük.
A méhek áttelelése
Télen a természet nyugalomban van. A fákon és a cserjéken sem lomb, sem virág nincs. A réteken és a szántóföldeken is szünetel a növekedés.
A sertések hizlalása
A sertéshizlalás irányát a piac igényeinek és gazdasági adottságainak megfelelően válasszuk meg. Minden esetben vegyük figyelembe, hogy az EUROP minősítési rendszer új, magas szintű igényeket támaszt a tenyésztőkkel és hizlalókkal szemben. Nem elegendő vékony hátszalonnájú és jó takarmányértékesítésű utódokat nemző tenyészkanokat létrehozni, olyan apaállatokra van szükség, amelyek döntően képesek növelni a színhússzázalékot.
Benne vagyunk a tévében
A Mezőgazdasági Könyvhónap rendezvényei több helyszínen is megjelennek ez év februárjában, ahol szakmai programok és könyvvásár is várja a résztvevőket.
Biztosra megy a denevér
Éjszaka él aktív életet a bőregér
Bogarászó arisztokraták
Süllő vagy fogas?
Boldogasszony hava
„Minden szép, minden jó legyen mindig bőven, Szálljon rátok áldás ez új esztendőben!”
Borzék titkos élete
Üregrendszerükben játszóhelyek és napozók is találhatók


A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került