Menu

Keresés

A keresés eredménye: 25 blogbejegyzés és 4 könyv

2900 Ft

Jelenleg nem kapható

Hal
2500 Ft
7500 Ft
4500 Ft
A föld gyomra szüli
Arisztotelész, a jeles görög tudós és filozófus, a modern európai tudományok atyja nem talált rajta párzószervet, úgy vélte, hogy az angolnát a föld gyomra szüli és magától nő a sárban meg a nedves réteken. Noha azóta sok rejtély megoldódott körülötte, máig maradtak megválaszolatlan kérdések a testfölépítését, szaporodását illetően. Hiszen már az sem teljesen egyértelmű, hogy a halak között tartsuk számon; a tudósok leginkább a kopoltyúja miatt sorolják oda.
A varázslatos citromfű
A rendkívül sokoldalú növényt a népi gyógyászat már a kezdetektől fogva használja. Elsősorban sejtregeneráló, életmeghosszabbító és nyugtató hatása miatt kedveljük annyira a citromfüvet. Élettani hatásai mellett segítségül hívhatjuk a konyhánkban is.
Bogarászó arisztokraták
Süllő vagy fogas?
Cefre, nem zagyvalék
Gyümölcsből cefrét készíteni ugyanazt a kémiai folyamatot jelenti, mint a féltve gondozott és szüretelt, nemes szőlőből bort erjeszteni – figyelmeztetnek a szakemberek. Következésképpen a gyümölcscefrét is hasonló gonddal kell elkészíteni, ha igazán jó pálinkát akarunk nyerni belőle. Mert soha nem a főzés a ludas abban, ha rossz ízű a pálinka, hanem a cefre minősége.


A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került