Kiszállítást kizárólag Magyarország területére vállalunk. A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1–5 munkanap. Július és augusztus hónapban 1-10 munkanap.

Az előrendelt termékek kiszállításának idejét befolyásolja, hogy az azonnali vagy a következő megrendelésével együtt történő szállítást választja. Természetesen minden szállításnak külön költsége van. A termék beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben értesíti önt..

Szállítási módok

SPRINTER csomagszállító szolgáltatás

  • - Rendelések futárszolgálattal történő szállítással otthonra vagy akár munkahelyre az ország egész területén. (Postai úton, postafiókcímre nem kézbesítünk.)

  • - A szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 1000 Ft (utánvét esetén 1200 Ft), 10 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes.

  • - A küldeményét a csomag feladását követő munkanapon 8–17 óra között szállítják az ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a SPRINTER felvehesse önnel a kapcsolatot.

Pick Pack Pont – fix ponton történő csomagátvétel

  • - A Pick Pack Pont egy alternatív futárszolgálat, mely során fix ponton veheti át csomagját. A leadott internetes rendelését egyszerűen, kényelmesen, napirendje ritmusát szem előtt tartva veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack ponton.

  • - A szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 700 Ft (utánvét esetén 900 Ft), 10 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes.