Reiner Klimke

A fiatal hátasló alapkiképzése

3900 Ft

A ló alapkiképzésének az a célja, hogy a fiatal, még nem lovagolt vagy csak éppen nyereg alá szoktatott lovat rendszeres edzéssel úgy készítse elő, hogy biztos…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

állatvilág    szakkönyv    állattartás    hátaslóképzés    lovak    lovaglás

A ló alapkiképzésének az a célja, hogy a fiatal, még nem lovagolt vagy csak éppen nyereg alá szoktatott lovat rendszeres edzéssel úgy készítse elő, hogy biztos alapot kapjon a későbbi specializálódáshoz. Ez nem szorítkozhat bizonyos meghatározott adottságok kifejlesztésére. Sokkal inkább az a feladata, hogy a ló természetes adottságait minden területen fejlessze. A helyes alapkiképzés a ló nevelését, természetes adottságainak kifejlesztését szolgálja, függetlenül attól, hogy később tereplovaglásra, ugratásra vagy díjlovaglásra használják. Dr. Reiner Klimke egészen ritka módon egyesíti az elméleti ismereteket a lovagolni tudással. Ezenkívül több mint 25 év óta számtalan fiatal lovat képzett ki, amelyekkel kiváló eredményeket ért el rangos nemzetközi versenyeken.

Terjedelem 204 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632864631
Fordító dr. Radnai Imre
Kötés kötve
Kiadás éve 2009
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák 74 ábrával
Sorozat Lovasakadémia

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy honlapunk megújul, és a megújítás ideje alatt webshopunk átmenetileg nem üzemel. Szíves türelmüket kérjük.

a Mezőgazda Könyvek csapata