Menu

Endrődy Ágoston

A militaryló kiképzése

4900 Ft

Endrődy Ágoston az 1936-os berlini olimpia militaryversenyében ötödik lett, majd Angliában telepedett le és az angol nemzeti válogatott edzőjeként az 1956-os olimpián…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

állatvilág    szakkönyv    állattartás    díjugratás    lovak    lovasképzés    military    lókiképzés

Endrődy Ágoston az 1936-os berlini olimpia militaryversenyében ötödik lett, majd Angliában telepedett le és az angol nemzeti válogatott edzőjeként az 1956-os olimpián csapataranyéremmel ajándékozta meg szükségből választott új hazáját. Kitűnő könyvet írt a ló felkészítéséről.
Műve teljesen új, egyéni és eredeti gondolkodásmódra valló megállapításokat tartalmaz, a nemzetközi szakirodalom kiemelkedő alkotása, amelyet már több nyelvre lefordítottak. Hatalmas mulasztást pótolunk, amikor végre a szerző anyanyelvén is megjelentetjük kitűnő művét, a militaryló kiképzésének tankönyvét.
Minden lovas számára komoly segítség, aki lovának valóban esélyt kíván adni a benne rejlő képességek maximális kibontakoztatására. A militaryversenyeket felépítő három versenyszám teljesítéséhez szükséges kiképzési anyaggal foglalkozik.

Kiadó Mezőgazda Kiadó
Terjedelem 427 oldal
ISBN 9789632863207
Kötés kötve
Kiadás éve 2007
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák 169 ábrával, 82 fotóval
Sorozat Lovasakadémia

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy honlapunk megújul, és a megújítás ideje alatt webshopunk átmenetileg nem üzemel. Szíves türelmüket kérjük.

a Mezőgazda Könyvek csapata