Balikó Sándor, Bódis László, Kralovánszky U. Pál

A szója feldolgozása, felhasználása

3900 Ft

A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

növényvilág    élelmiszer    szakkönyv    alaptudományok    szójafeldolgozás

A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszer-ipari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.

Terjedelem 180 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632863412
Kötés kötve
Kiadás éve 2007
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák 48 ábrával

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került