Menu

Achim Samwald

Aszalás, szárítás

2900 Ft

Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki. Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

táplálkozás    kertészet    élelmiszer    szakkönyv    aszalás    gyógynövény    gyümölcsök    zöldségek

Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki. Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem mélyhűtött szilvával! Az aszalás az egyik legősibb tartósítási forma, de ma már nemcsak a nap erejét alkalmazza, hanem használatban vannak többek között elektromos üzemelésű szárítók is. A gyümölcsökön kívül száríthatunk még zöldségeket, gombát, fűszernövényeket, gyógynövényeket, olajos magvakat. A könyv az aszalványok, szárítmányok készítésének bemutatásán kívül recepteket is közöl.

Terjedelem 123 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632866048
Fordító Korbácska Zsófia
Kötés kötve
Kiadás éve 2011
Méret 130x200 mm
Képek, ábrák 18 ábrával, 59 színes fényképpel
Sorozat Házunk táján

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került