A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
szőlészet-borászat műszaki tudományok élelmiszer szakkönyv almasav borászat technológia
A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy megfelelő eredményt érjünk el.
E könyv célja, hogy ezeket a tényezőket és a kockázatok komplexitását tudatosítsuk, hogy az almasavbontást problémamentesen végrehajthassuk.
Terjedelem | 93 oldal |
---|---|
Kiadó | Mezőgazda Kiadó |
ISBN | 9789632865447 |
Fordító | Pátkai Györgyi dr. |
Kötés | kötve |
Kiadás éve | 2009 |
Méret | 145x200 mm |
Képek, ábrák | 33 ábrával |
Sorozat | Borász akadémia |