Robert Steidl, Georg Leindl

Biológiai almasavbontás

2900 Ft

A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

szőlészet-borászat    műszaki tudományok    élelmiszer    szakkönyv    almasav    borászat    technológia

A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy megfelelő eredményt érjünk el.
E könyv célja, hogy ezeket a tényezőket és a kockázatok komplexitását tudatosítsuk, hogy az almasavbontást problémamentesen végrehajthassuk.

Terjedelem 93 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865447
Fordító Pátkai Györgyi dr.
Kötés kötve
Kiadás éve 2009
Méret 145x200 mm
Képek, ábrák 33 ábrával
Sorozat Borász akadémia

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került