Menu

Robert Steidl, Wolfgang Renner

Borerjedési problémák

2900 Ft

A könyv célja azoknak a fontos pontoknak a felvázolása, amelyek segítségével az erjedési zavarok keletkezése megakadályozható. Éppen ezért részletesen…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

szőlészet-borászat    műszaki tudományok    élelmiszer    szakkönyv    borászat    technológia

A könyv célja azoknak a fontos pontoknak a felvázolása, amelyek segítségével az erjedési zavarok keletkezése megakadályozható. Éppen ezért részletesen ismerteti a szőlőültetvényben elvégzendő munkákat, hiszen ezek több tekintetben is befolyással vannak a bor minőségére. Ezt a munkát kell következetesen és célirányosan tovább folytatni a pincegazdasági műveletekkel, a könyvben megadott irányelvek szerint.
A szerzők ismertetik az erjedés mikrobiológiáját, bemutatják az erjedést befolyásoló tényezőket. Hasznos gyakorlati ismeretekkel és tanácsokkal szolgálnak az erjedés előkészítéséről, irányításáról és lefolyásáról.

Terjedelem 81 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632862262
Fordító Nagy Ákosné
Kötés kötve
Kiadás éve 2007
Méret 145x200 mm
Képek, ábrák 27 ábrával
Sorozat Borász akadémia

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került