Menu

Reinhard Eder

Borhibák, borbetegségek

2900 Ft

A mai piac a minőség tekintetében a legmagasabb igényeket támasztja, mert a fogyasztó a legkisebb hibát sem nézi el. Az új feldolgozási technológiák,…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

szőlészet-borászat    műszaki tudományok    élelmiszer    szakkönyv    borászat    technológia

A mai piac a minőség tekintetében a legmagasabb igényeket támasztja, mert a fogyasztó a legkisebb hibát sem nézi el. Az új feldolgozási technológiák, továbbá az egyes évjáratok közötti különbségek folyton új feladatok elé állítják a borászt. Mivel a borkészítés közben sokféle kémiai, fizikai és mikrobiológiai folyamat játszódik le, mindig fennáll a termék meghibásodásának, sőt megromlásának veszélye. E problémák felismeréséről és kiküszöbölésük módjáról szól a könyv. Az egyes fejezetek mindig a hibák leírásával kezdődnek, majd a további fejezetek foglalkoznak a hiba megelőzésével, kikezelési lehetőségeivel, megszüntetésével.

Terjedelem 205 oldal
Kiadó Mezőgazda
ISBN 9789632866369
Kötés kötve
Kiadás éve 2011
Méret 145x200 mm
Képek, ábrák 85 ábrával
Sorozat Borász akadémia

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került