Menu

Robert Steidl, Georg Leindl

Borkészítés barrik eljárással

2900 Ft

A könyv tudományos alapossággal, de a kezdő borászoknak is érthetően ad útmutatást a barrikolásról, erről a sokrétű, nagy szakértelmet és tapasztalatot…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

szőlészet-borászat    szakkönyv    borászat    technológia

A könyv tudományos alapossággal, de a kezdő borászoknak is érthetően ad útmutatást a barrikolásról, erről a sokrétű, nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő borkészítési eljárásól. Célja, hogy a legfontosabb kritériumokat és a helyes döntési alapelveket adja azoknak a gyakorlati szakembereknek a kezébe, akik emellett a borkezelési eljárás mellett döntöttek.
A barrikolás olyan borkészítési eljárás, ami karakteres aromát kölcsönöz a bornak. A hordó faanyagának kiválasztása, a borban lejátszódó folyamatok és a befolyásoló tényezők ismerete a tárolás során, mind-mind nagyon fontos a bor optimális kezelése szempontjából. Ehhez az optimális kezeléshez ad útmutatást a kötet. 

Terjedelem 79 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865805
Eredeti cím Barriquesbau (Grundlagen, Möglichkeiten, Varianten)
Fordító Nagy Ákosné
Kötés kötve
Kiadás éve 2010
Méret 145x200 mm
Képek, ábrák 62 ábrával
Sorozat Borász akadémia

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került