Menu

Zatykó Lajos, Márkus Ferenc

Étkezési és fűszerpaprika termesztése

3900 Ft1900 Ft

 

HUNGÁRIA ARANYA
Az elmúlt évtizedekben hazánk egyik jelképévé vált a magyar paprika – igazi hungarikum.

A szerzők a világszerte ismert kalocsai…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

növényvilág    kertészet    szakkönyv    árutermelés    paprikatermesztés    zöldségek

 

HUNGÁRIA ARANYA
Az elmúlt évtizedekben hazánk egyik jelképévé vált a magyar paprika – igazi hungarikum.

A szerzők a világszerte ismert kalocsai és szegedi fűszerpaprika, valamint az étkezési paprika termesztésével, feldolgozásával kapcsolatos legújabb eredményeket összegzik. A könyv fő célja a mai, legkorszerűbb technológia elemeinek ismertetése. Ezért a termesztők, szaktanácsadók és a különböző területeken működő irányító szakemberek egyaránt jól hasznosíthatják. A szerzők a paprika biológiai igényét, a termesztés technológiáját – fajta, talaj-előkészítés, tápanyag-utánpótlás, szaporítás, öntözés, növényvédelem, hajtatás –, a technológiához és a fűszerpaprika feldolgozásához szükséges gépeket ismertetik. A művet a Paprika a konyhaművészetben című fejezet zárja.
 

Terjedelem 242 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865669
Kötés kötve
Kiadás éve 2010
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák 61 ábrával, 53 színes fotóval, mellékleten
Sorozat Hungarikumok

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került