Menu

Bruno Hespeler, Bernd Krewer

Fiatal vagy idős?

3200 Ft

A csülkös vad kormeghatározása minden vadász és vadgazdálkodó számára fontos tudnivaló. Általában néhány perc áll rendelkezésre…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

állatvilág    szakkönyv    vadgazdálkodás    vadbiológia    csülkös vad

A csülkös vad kormeghatározása minden vadász és vadgazdálkodó számára fontos tudnivaló. Általában néhány perc áll rendelkezésre ennek eldöntésére, ezért nagy jelentősége van a gyakorlatnak és a tapasztalatnak. A két elismert szakember a vad külső jegyei mellett azokra az ökológiai és magatartásbeli ismérvekre is felhívja a figyelmet, amelyek segítenek a biológiailag helyes osztályba sorolni az Európában vadászható hat csülkös vadfajt. A színes képeket alaposan kiértékelik, és ezzel adnak választ arra a kérdésre: fiatal vagy idős-e a vad, lőhető vagy sem, melyiket és miért szükséges védeni vagy éppen megszabadítani tőle a csapatot, elérkezett-e az elejtés ideális időpontja? A könyv nemcsak ismeretet ad, hanem legalább olyan érdekes és izgalmas, mintha egy tapasztalt vadásszal cserkelnénk valahol egy erdőben.

Terjedelem 128 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632862033
Fordító Kaitz Zoltán
Kötés kötve
Kiadás éve 2009
Méret 130x190 mm
Képek, ábrák 155 színes képpel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy honlapunk megújul, és a megújítás ideje alatt webshopunk átmenetileg nem üzemel. Szíves türelmüket kérjük.

a Mezőgazda Könyvek csapata