Menu

Egon Binder

Füstölés

2900 Ft

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

táplálkozás    élelmiszer    szakkönyv    húsfüstölés

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.

Terjedelem 121 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632866031
Fordító Sulán Zsófia
Kötés kötve
Kiadás éve 2011
Méret 130x190 mm
Képek, ábrák 15 ábrával, 66 színes fényképpel
Sorozat Házunk táján

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került