Menu

Egon Binder

Füstölés / Hús, kolbászféleségek, hal

3500 Ft

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

táplálkozás    élelmiszer    szakkönyv    húsfüstölés

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.

 

Terjedelem 121 oldal
Kiadó Mediaworks Hungary Zrt.
ISBN 9789632867571
Eredeti cím Räuchern Fleisch, Wurst, Fisch
Fordító Sulán Zsófia
Kötés kötve
Kiadás éve 2020
Méret 130x190 mm
Képek, ábrák 15 ábrával, 66 színes fényképpel
Sorozat Házunk táján
Menüben Kiemelt 1

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód