Seléndy Szabolcs

Gyakorlati biogazdálkodás 1.

4900 Ft

A mű a szerkesztő célja szerint készült: a biotermesztés legfontosabb témaköreit a sikeresen tevékenykedő biogazda írják le röviden, és fényképpel…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

növényvilág    szőlészet-borászat    ismeretterjesztő könyv    biogazdálkodás    árutermelés    növényvédelem    növénytermesztés

A mű a szerkesztő célja szerint készült: a biotermesztés legfontosabb témaköreit a sikeresen tevékenykedő biogazda írják le röviden, és fényképpel dokumentálják is. Így könnyű tanulnia belőle kezdőnek, gyakorlónak egyaránt.
Kötetünk a gyümölcsfák biovédelméről, a bioszőlő telepítéstől szüretig tartó munkálatairól, a gyógyító növények királynőjéről, a homoktövisről, a figyelemre méltó hansági zöldségtermesztésről, a szántó művelésének biomódszereiről és a gyümölcsök, zöldségek bio módon való téli elrakásáról szól. Mindezt kiegészíti az a feltételrendszer, amelynek teljesítése nyomán joggal nevezhetjük a termést bioterméknek, árusíthatjuk biotermékként.
A kertbarátok, kertészek, a kezdő és már biogazdák – még a biotermék-fogyasztók is – sok hasznosítható információt nyerhetnek ebből a színes képekben gazdag műből.
A könyv második kötete a bioállattartás gyakorlatát mutatja be.
 

Terjedelem 152 oldal
Kiadó Mezőgazda
ISBN 9789632866697
Kötés kötve
Kiadás éve 2013
Képek, ábrák végig illusztrált, 4 színnel
Sorozat Házunk táján

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy honlapunk megújul, és a megújítás ideje alatt webshopunk átmenetileg nem üzemel. Szíves türelmüket kérjük.

a Mezőgazda Könyvek csapata