Menu

Gyümölcsborok, gyümölcslevek házi készítése

3500 Ft

A kert gyümölcsfái évről évre egyre terebélyesebbek és egyre több gyümölcsöt szedhetünk róluk. A friss gyümölcs fogyasztása főleg a gyümölcs…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gyümölcsfeldolgozás

A kert gyümölcsfái évről évre egyre terebélyesebbek és egyre több gyümölcsöt szedhetünk róluk. A friss gyümölcs fogyasztása főleg a gyümölcs érési idejére korlátozódik, de hogyan őrizhetjük meg a gyümölcsök ízét és zamatát a késő őszi, téli időszakra is?
A lekvárokon, befőtteken kívül házi tartósítással gyümölcsleveket is előállíthatunk. Könyvünk a legegyszerűbb módszereket ismerteti, amelyhez nem szükséges különleges felszerelés, de mégis készíthetünk egyedi ízű, különleges italok is.
A könyv részletesen leírja a gyümölcslevek gyógyító hatását, a termesztett és vadon termő gyümölcsökből készíthető gyümölcslevek, gyümölcsborok, alkoholos gyümölcsitalok és a házi gyümölcsecet készítésének módjait.
A szerzők az egyszerű és könnyen megoldható módszereket, recepteket adják közre, hogy a házikertben termett gyümölcsök íz- és zamatanyagait, vitaminjait, ásványi anyagait, tápanyagait minél tovább megőrizhessük.
 

Kiadó Mezőgazda
Terjedelem 144 oldal
ISBN 9789632867212
Kötés kötve
Kiadás éve 2016
Méret 150 x 200 mm
Képek, ábrák 19 ábra
Sorozat Házunk táján

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került