Menu

Michelle Keogh

Házi aszalás

3990 Ft

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet,…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

aszalás    gyümölcsök    zöldségek

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is?Az aszalás kiváló módszer arra, hogy mindig legyen a kezünk ügyében egészséges és finom ennivaló. Az eljárás rendkívül egyszerű: az aszalógép eltávolítja az élelmiszerből a nedvességet, a tápanyagokat és az ízeket azonban érintetlenül hagyja. A házi készítésű aszalványok ráadásul garantáltan tartósítószerek és mesterséges ízesítők nélkül készülnek, pontosan tudjuk, mit tartalmaznak, ezért akkor is fogyaszthatjuk őket, ha speciális étrendet követünk vagy a cukorbevitelünket szeretnénk csökkenteni.Könyvünk 100 izgalmas recepttel, részletes leírásokkal és hasznos ötletekkel tarkítva mutatja be, milyen remekműveket alkothatunk aszalógépünk segítségével. 

Kiadó Bioenergetic
Terjedelem 191 oldal
ISBN 9789632912585
Eredeti cím Dehydrating at Home
Fordító Dobrocsi László
Kötés fűzve
Kiadás éve 2015
Méret 200x230 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került