Menu

Wolfgang Scholz

Házi sajtkészítés

3500 Ft

Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá tegye.…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

táplálkozás    műszaki tudományok    élelmiszer    szakkönyv    sajtkészítés    műveletek    technológia

Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá tegye. A különböző tejtermékek (joghurt, túró, sajt) készítéséhez azonban ismerni kell azokat a biológiai és biokémiai folyamatokat, amelyek segítségével jó minőségű és jó ízű termékeket kapunk. A könyv ezért nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozástól az eladásra kész specialitásokig.

Terjedelem 156 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632866055
Fordító Nagyné Kiszlinger Henrietta
Kötés kötve
Kiadás éve 2011
Méret 160x220 mm
Képek, ábrák a szerző fényképeivel
Sorozat Házunk táján

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került