Menu

Bernhard Gahm

Hurka, kolbász, szalámi

3500 Ft

A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

táplálkozás    állatvilág    élelmiszer    szakkönyv    disznótoros

A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti. A kezdőknek az egyszerűbbeket ajánljuk, aztán később érdemes kipróbálni a bonyolultabbakat is. Bár a legfontosabb az eljárás ismertetése, ahogyan az étel elkészíthető, sok receptben az ajánlott húsféleségek és adalékanyagok legfontosabb tulajdonságait is megadja. A mennyiségeket érdemes olyan ajánlatnak tekinteni, amitől egyéni ízlésünk szerint bátran eltérhetünk, mert a szerző mindig figyelmeztet azokra az alapelvekre, amiktől nem szabad eltérni.

Terjedelem 155 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632866024
Fordító Seresi Frigyes
Kötés kötve
Kiadás éve 2011
Méret 170x240 mm
Sorozat Házunk táján

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került