A könyv bemutatja az ételkészítés régi eszközeit és módjait, egy-egy nagyobb tájegység ételkészítési alapanyagait, konyháját,…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
táplálkozás ismeretterjesztő könyv népművészet élelmiszer dunántúli receptek
A könyv bemutatja az ételkészítés régi eszközeit és módjait, egy-egy nagyobb tájegység ételkészítési alapanyagait, konyháját, családi ételeit, ünnepeit. Bőséges receptválasztéka régi könyvek és néprajzi dolgozatok alapján készült ételek leírását tartalmazza. A képanyag a konyhát, az ételkészítés eszközeit, néhány, evés-ivással összekötött ünnepi alkalmat mutat be.
Terjedelem | 380 oldal |
---|---|
Kiadó | Mezőgazda Kiadó |
ISBN | 9789632865737 |
Kötés | kötve |
Kiadás éve | 2010 |
Méret | 170x240 mm |
Képek, ábrák | 42 ábrával |
Sorozat | Hagyomány és vidék |