Szigeti Andor

Népi konyha - Dunántúli tájak ételei

3900 Ft

A könyv bemutatja az ételkészítés régi eszközeit és módjait, egy-egy nagyobb tájegység ételkészítési alapanyagait, konyháját,…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

táplálkozás    ismeretterjesztő könyv    népművészet    élelmiszer    dunántúli receptek

A könyv bemutatja az ételkészítés régi eszközeit és módjait, egy-egy nagyobb tájegység ételkészítési alapanyagait, konyháját, családi ételeit, ünnepeit. Bőséges receptválasztéka régi könyvek és néprajzi dolgozatok alapján készült ételek leírását tartalmazza. A képanyag a konyhát, az ételkészítés eszközeit, néhány, evés-ivással összekötött ünnepi alkalmat mutat be.

Terjedelem 380 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865737
Kötés kötve
Kiadás éve 2010
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák 42 ábrával
Sorozat Hagyomány és vidék

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került