Menu

Wilfried Bellinghausen

Lóbetegségekről lótartóknak

3500 Ft

A ló szabadidős partnerré és luxusállattá válása vezetett a többi nagyállatéhoz képest kiváltságos helyzetéhez. Az egyes állatok nagy…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

állatvilág    szakkönyv    állattartás    lovak    lóbetegségek

A ló szabadidős partnerré és luxusállattá válása vezetett a többi nagyállatéhoz képest kiváltságos helyzetéhez. Az egyes állatok nagy gazdasági és jelentős eszmei értéket is képviselhetnek. Egészségük megóvása ezért elemi érdeke minden lovasnak, lótartónak és tulajdonosnak.
Ez a kézikönyv speciális ismeretek gyűjteménye lótartók számára.
Olyan munka, amelynek a mindennapi gyakorlat az alapja, de néhány ritka betegséget is tárgyal. A könyv nem állatorvosi, hanem a lótartás gyakorlatának megfelelő szempontból rendszerez és ismerteti a betegségeket. A szervrendszerek szerinti tagolás és ábrák segítenek abban, hogy a betegségek a tünetek alapján pontosan felismerhetők legyenek.
A bevezető részek néhány szakkifejezést és az alapvető állatorvosi vizsgálatokat ismertetik, majd táplálkozással foglalkozó fejezet következik. A mű legnagyobb terjedelmű része szervenkénti csoportosításban tartalmazza a különböző lóbetegségek leírását és a kezelési lehetőségeket. A könyv záró fejezete az adásvételre és egyéb jogi természetű kérdésekre ad választ.

Terjedelem 128 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865676
Fordító dr. Horváth András és dr. Horváth Daniella
Kötés kötve
Kiadás éve 2010
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák 58 színes képpel, 16 ábrával

Kapcsolódó könyvekA könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód